Levertijd en verzendkosten

Verzending Nederland

In het beginsel bezorgen wij in Nederland uw zendingen zo snel mogelijk. Verzenkosten vanaf € 250,00 worden gratis thuis bezorgt anders wordt hier € 50,00 in rekening gebracht. Uw zending wordt afgeleverd op de door u ingevulde afleveradres. Op de dag van levering wordt u een half uur van te voren gebeld door de chauffeur.

Verzending Belgie

In het beginsel bezorgen wij in Belgie uw zendingen zo snel mogelijk. Verzending vanaf € 750,00 worden gratis thuis bezorgt anders wordt hier € 100,00 in rekening gebracht. Uw zending wordt afgeleverd op de door u ingevulde afleveradres. Op de dag van levering wordt u een half uur van te voren gebeld door de chauffeur.

Verzending Waddeneilanden

In het beginsel bezorgen wij niet op de Waddeneilanden. Uw bestelling word wel doorgezet op onze website maar deze word door de klantenservice geweigerd en u ontvangt u betaalde bedrag retour en ontvang van ons een creditnota.

 

Levertijd

Bijna alle vloeren kunnen wij leveren binnen 1 tot 5 werkdagen. Voor afleveradressen in België hier geld leveren binnen 5 tot 8 werkdagen. niet niet mogelijk om een afleverdatum te kiezen. Neem hiervoor contact op per mail of telefonisch met onze klantenservice.

Hoe laat komt mijn bestelling binnen?

U ontvangt u van ons een tijdsindicatie per mail met een track&trace code zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Let op hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Mocht u onverhoopt niet op locatie aanwezig zijn dan levert de chauffeur de plinten wel af maar zoveel mogelijk uit het zicht om diefstal te voorkomen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.