Montagevoorwaarden

Hier zijn enkele punten waar u rekening mee moet houden bij het plaatsen van de plinten:

 1. Zorg ervoor dat de ruimtes waar de plinten geplaatst worden goed begaanbaar zijn voor de monteurs. Als de ruimte bewoond is, zorg er dan voor dat de meubels minimaal 1 meter van de wanden verwijderd zijn.

 2. Zorg ervoor dat de wanden en vloeren vlak zijn, zodat de plinten met montagelijm geplaatst kunnen worden.

 3. Verwijder het behang of de scan tot 5 cm vanaf de vloer, zodat de lijm optimaal kan hechten. Als de wandbedekking goed vastzit, hoeft dit geen probleem te zijn.

 4. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de plinten in te korten en te bewerken. Het is aan te raden om de vloeren indien nodig af te dekken.

 5. Als u een gietvloer heeft, moeten de kantbanden (opstaande zwarte plakrand van schuimrubber) verwijderd worden voor de montage. Het is raadzaam om een gietvloer af te dekken, omdat deze kwetsbaar zijn.

 6. Houd rekening met een snijverlies van 10% tot 15% om extra kosten en stagnatie op de dag van plaatsing te voorkomen. Bestel daarom voldoende plinten.

 7. Voor laminaat, houten of vloertegels wordt aangeraden om plinten van minimaal 15 mm dikte te gebruiken.

 8. Als er speciale wensen of afwijkende situaties zijn, zoals het uitfrezen van plinten, eindstukken, radiatoren, buizen of kozijnen met niet-90 graden hoeken, moet u dit vooraf aan ons melden voor een nauwkeurige afwerking. U kunt afbeeldingen en vragen sturen naar info@vloerenplinten.nl.

 9. De monteurs zullen op de dag van plaatsing minimaal 60 minuten van tevoren telefonisch contact met u opnemen om aan te geven hoe laat ze arriveren. Zorg ervoor dat u vanaf 7.00 uur telefonisch goed bereikbaar bent. Over het algemeen arriveren de monteurs tussen 8.00 en 12.00 uur op locatie.

 10. Houd er rekening mee dat als het project meer dan 95 kilometer van Amsterdam ligt, er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact op met een van onze verkopers voor meer informatie.

 11. Bij opdrachten van minder dan 40 strekkende meter wordt er een toeslag in rekening gebracht. Neem contact op met onze klantenservice als u hier vragen over heeft.

 12. Let op, wij geven geen garantie op het loslaten van plinten, omdat we vanaf een afstand het vochtpercentage en de draagkracht van uw wanden niet kunnen controleren.

 

Houd u alstublieft aan deze montagevoorschriften op de dag van plaatsing. Indien dit onverhoopt niet mogelijk is, kan het zijn dat we de afspraak ter plaatse annuleren en een vervolgafspraak moeten plannen.

Als u nog verdere vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Ze staan klaar om u verder te helpen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.